Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze
nieuwsbrief/verjaardagsmail te ontvangen:

 InschrijvenUitschrijven
Naam*:
Geboortedatum*:
Telefoonnummer:
E-mail adres*:
 
 

Nieuwsbrief 12 oktober 2017

 

 
Vanaf vrijdag 13 oktober 2017
 
Wildkaart:
Voorgerechten
Wildbouillon              5.95 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
Eendepate                 10.95
Zachte eendepate met een frisse seizoens- salade en stoofpeer met preiselberen
Carpaccio van Hert   11.95
Flinterdun gesneden malse hertenbiefstuk met een dressing van honing, marsala en nootjes
 
 
 
Hoofdgerechten
Hertenragout            18.95
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
Hazebout                  17.95
Flinke Hollandse hazebout met een volle gebonden stevige saus 
Wildzwijnbiefstuk    20.95
Twee wildzwijnbiefstukjes met een zoete saus op basis van perziksap en grand marnier
Hertenbiefstuk          21.95
Twee malse hertebiefstukjes met stevige rodewijnsaus  
Hazenrugfilet             23.95
Mooi gerijpte, gebakken hazenrug met een wildpepersaus 
Wildtrio                     25.95
Hertebiefstuk, hazenrug en wildzwijn met elk zijn eigen sausje
 
 
 
Wildmenu 24.95
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
Het hoofdgerecht wordt met bijpassende warme groentegarnituur geserveerd.
U kunt ook nog kiezen uit frietjes, gebakken aardappelen of aardappelkroketjes.
 
Wildbouillon 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
-/-
Hertenragout
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
-/-
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
-/-
Koffie of thee
 
Bij afwijkingen van bovenstaand menu worden de a la carte prijzen in rekening gebracht.
 
Speciaal aanbevolen wijn
Palomar
Carmenere
Grand Reserva
Krachtige, evenwichtige rode wijn.
Verrukkelijk bij o.a. stoofgerechten en wild.
Prijs per glas      3.80
Prijs per fles     17.25
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie 

Nieuwsbrief 22 september 2017

 

 
Beste gasten,
 
het wildseizoen is nog niet officieel geopend,
maar we hebben al hele mooie hazenbouten en heerlijke hertepoulet
aangeboden gekregen van onze leverancier.
Hiervan willen we u natuurlijk graag laten meegenieten
We hebben dan ook dit weekend zowel de hazenbouten
als onze mooie zacht zoete hertenragout voor u op de kaart gezet.
Natuurlijk zullen er in ergens half oktober nog veel meer wild gerechten volgen,
we houden u op de hoogte
 
Natuurlijk serveren wij dit weekend ook alle andere gerechten
en onze heerlijke mosselen zoals u van ons gewend bent.
Voor de gehele menukaart kunt u kijken op www.hepke.nl
 
Groetjes Lisette en het Hepke Team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie 

Nieuwsbrief 4 oktober 2017

 

 
 
Beste gasten,
 
Vanaf vrijdag 6 oktober hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
Ook het mosselseizoen is nog in volle gang.
 
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs. U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes en wordt geserveerd met een warme groente garnituur.
 
(Bij afwijkingen van onderstaand menu worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.)
 
  
**********************************************************************************************************************************************************

Viergangen Keuzemenu     19.95

Sauzen naar keuze, meerprijs 2.50

(dit is tevens het menu dat u van ons cadeau krijgt in de maand van uw verjaardag omdat u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief)

U kunt kiezen uit de volgende soepen
Tomatensoep                                                    (4.75)
Kippensoep                                                       (4.75)
Groente soep                                                    (4.75)
Goulash soep                                                   (4.75)    
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Salade Tonijn                                            
Rijkelijk gegarneerde in huis op smaak gemaakte tonijnsalade (10.95)
Quattro Colori  (vegetarisch)                    
Penne of spaghetti met verschillende in olijfolie gebakken
verse groentes en champignons, licht pikant gekruid                 (12.50)
Gebakken Pangafilet                                 
Gebakken pangafilet geserveerd met een beetje
geclarifeerde roomboter                                                              (12.45)
Wiener Schnitzel                                       
Gepanneerde varkensschnitzel met citroen                                (12.45)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke                                          
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom                 (4.45)
Coupe Geulle                                                                
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom              (4.45)
Coupe Karamel                                                           
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes                   (4.45)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                           (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                    (2.30)
 
***********************************************************************************************************************************************************
Menu    ’t Hepke                      25.50
 
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Franse Uiensoep
Met brood en kaas gegratineerde
huisgemaakte uiensoep (vegetarisch)                                           (5.50)
Grotchampignons a la escargot
Verse limburgse grotchampignons in
een stevig gekruide roomsaus                                                       (6.50)
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Bief Pepersaus                                                  
Malse lendenbiefstuk (200 gram) met een van zwarte
gekneusde pepperkorrels gemaakte peperroomsaus                 (18.45)
Konijn op grootmoeders wijze                         
Twee konijnenbouten op grootmoeders wijze                              (17.95)
Spare ribs                                                         
Lichtpikkant gemarineerde spareribs (500 gram)
met een chilisausje                                                                       (16.95)
Geuldalforel                                                     
Zachtjes gegaarde Geuldalforel (hele vis van ca 500 gram),
u kunt deze gepocheerd of gebakken bestellen,
geserveerd met gebrande amandeltjes                                       (15.95)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Dame blanche                                                         
Softijs met warme chocoladesaus en slagroom                            (6.50)
Panna Cotta
Een origineel Italiaans nagerecht, letterlijk vertaald:
gekookte room. Onze panna cotta wordt afgemaakt
met een laagje mangosiroop en gepofte rijst                                 (6.50)
Apfelstrudel                                 
Warme Appelstrudel met vanillesaus en slagroom                       (6.50)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                          (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                   (2.30)
   
***********************************************************************************************************************************************************

Menu van het Seizoen            35.50  

U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Gerookte zalm Schotel
Frisse salade met mooie gerookte zalm en cocktailsaus             (9.75)
 
Rundercarpaccio                                
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,
geraspte kaas en een groene pesto dressing                             (10.50)
                                                
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Lili’s Gamba’s
8 mooie gepelde gamba’s in een licht pikante,
stevig gekruide roomsaus met een vleugje grana padano         (21.95)
Tournedos Bearnaise
Malse biefstuk van de haas (200 gram) met een
zachte bearnaisesaus op basis van roomboter, eigeel,
witte wijn en dragon                                                                     (23.45)
Vleesmix
Varkenshaas, kipfilet, lendenbiefstuk en een
stukje spare-ribs, bedekt met een laagje in de oven
gesmolten kruidenboter (ca 400 gram)                                        (20.50)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Salted Karamel
Italiaans karamelijs met een stevige espresso,
slagroom en karamelblokjes                                                          (7.95)
Coupe vers fruit                    
Groot softijs met wisselend vers fruit en slagroom                        (7.50)
Kaas “op plank”
Vier verschillende wisselende kaasjes met stroop,
honing, nootjes, een paar druifjes en lijnzaadbrood                      (8.50)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                           (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                    (2.30)
 
************************************************************************************************************************************************************
 
 
We hopen dat er ook voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
 
 
Groetjes Lisette en het hele Hepke Team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 
 
(Licht pikkant gemarineerde spare ribs)
 
 
 
 

Nieuwsbrief 19 juli 2017

 

 Beste gasten,
 
Onze vakantie zit er weer op!
Het was heerlijk,
maar vanaf vrijdag gaan we weer lekker voor u aan de slag.
 
  
Vanmorgen hebben we de nieuwe mosselen geprobeerd.
Ze waren uitstekend!
Nog niet zo heel groot, maar wel echt lekker van smaak en er zit voldoende mosselvlees in de schalen.
We hebben dan ook besloten dit weekend te starten met het serveren
van onze traditionele Zeeuwse Delta Bodemcultuur mosselen.
 
Zoals u inmiddels van ons gewend bent vragen we u wel ook nu weer om
 bij uw reservering even aan te geven
dat u speciaal voor mosselen komt indien dat het geval is.
Zo kunnen wij hier rekening mee houden
en weet u zeker dat uw porties mosselen voor u gereserveerd zijn.
Voor alle verschillende bereidingswijzes
kunt u altijd alvast even kijken op www.hepke.nl
Daar vindt u ook alle info over onze speciale mosselavond op vrijdag
en alle andere gerechten van onze uitgebreide menukaart.
 
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur
zondag vanaf 12.30 uur
maandag tot en met donderdag op afspraak voor groepen en partijtjes
 
Om te reserveren kunt u gedurende
 de gehele week bellen of mailen.
  
We hopen u snel weer in ons restaurant te mogen verwelkomen,
 
Lisette en het hele Hepke-team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze
verjaardagactie en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag 
een attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.